Werken Bij ExpertSwitch

Jouw carrière, onze missie

Bij ExpertSwitch zoeken we constant naar manieren om te vernieuwen en verbeteren. Ons doel is om voorop te lopen in het constant veranderende IT landschap om zo onze klanten de weg te kunnen leiden.

IT innovatie is mensenwerk dat talent en passie voor het vak vereist, bezit jij ook over een gezonde dosis passie en talent voor IT en wil je werken bij een jonge organisatie met een leuke groep enthousiaste IT'ers?

Bij ExpertSwitch werk je aan zowel onze eigen consulting projecten als verschillende projecten van onze klanten, hierdoor leer je veel van de verschillende omgevingen en projecten en kun je veel ervaring op doen in korte tijd.

Lees meer over ExpertSwitch

5 Redenen om de stap te maken

ExpertSwitch is altijd op zoek naar top talent. Het ExpertSwitch team bestaat uit ambitieuze IT professionals die willen groeien in hun kennis domein. Wil jij veel verschillende ervaringen op doen en werken bij een gezellige en jonge organisatie? Dan is ExpertSwitch misschien wat voor jou.

Als professional wil je stappen zetten, heb jij de ambitie om je te specialiseren binnen de softwareontwikkeling met .NET? Of wil jij doorgroeien tot Consultant Data Technologies? Samen stellen we een ontwikkelplan op waarin we toewerken naar het doel dat jij voor ogen hebt. Met de begeleiding van onze ervaren consultants werken we samen om naar het volgende niveau te komen.

Interesse? Bekijk onze vacatures en kom langs voor een kennismaking.

Bekijk onze actuele vacatures
De focus op jouw ontwikkeling

Expert wordt je niet zomaar, vandaar dat wij de focus leggen op jouw persoonlijke ontwikkeling. Als jij groeit, groeien wij.

Uitdagende & innovatieve projecten

Klanten vooruit helpen met innovatieve technieken is ons doel. Wil jij de innovatie leiden?

Inspirerende events & trips

Leerzame trips? Check. Gezellige uitjes? Check!

Veel ervaring op doen in korte tijd

Aan complexe systemen werken bij grote organisaties, de beste manier om snel veel te leren.

Uitstekende doorgroeimogelijkheden

Doorgroeien als engineer of consultant is ons doel voor jou.

Jouw toekomstige collega's

Stijn - Software Engineer

Stijn is Software Engineer in ons ExpertTeam in Nijmegen waar hij werkt aan een van onze .NET development projecten. Een ExpertTeam is een vast team van ExpertSwitch dat aan één project van een klant werkt.

Waarom ben je bij ExpertSwitch aan de slag gegaan?
Werken bij ExpertSwitch sprak mij in eerste instantie vooral aan door de vele beschikbare studietijd. Hierdoor krijg ik de ruimte die ik nodig hebben om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Een ander aspect dat mij aanspreekt is dat je aan veel verschillende projecten werkt waardoor je snel veel nieuwe dingen leert.

Hoe ziet jouw week er gemiddeld uit?
Mijn week begint op maandag met een zelfstudiedag. Op die dag ben ik thuis vooral aan het studeren voor het Microsoft ASP.NET MVC examen.
Dinsdag tot en met vrijdag, werk ik mee in een ExpertTeam in Nijmegen waar ik werk aan het opzetten van gecentraliseerde logging met Kibana en Serilog. Hiervoor ben ik vaak in gesprek met de DevOps-engineer, helpdeskmedewerkers en de product-owner, om zo goed aan de requirements te kunnen voldoen.

Wat vindt je het leukst aan het werken bij ExpertSwitch?
Het leukste aan werken bij ExpertSwitch is dat je, ondanks dat alle developers veelal bij verschillende teams en projecten zitten, je toch een teamgevoel hebt.
Naast de maandelijkse meet-up waar presentaties en workshops gegeven worden, hebben we ook vaak andere bijeenkomsten. Zo gaan we binnenkort bowlen en naar Amsterdam voor een developer-conference, ook gaan we over een paar maanden met het team naar Londen!
Zo leer je elkaar bij zowel een formele als informele sfeer beter kennen.

Sollicitatieproces

Solliciteren bij ExpertSwitch is bedoeld om te bepalen of jij als kandidaat een goede match bent voor het werken bij ExpertSwitch, maar ook of ExpertSwitch als werkgever goed bij jou past. Wij proberen het proces zo kort mogelijk te houden zonder onnodige stappen zodat je snel duidelijkheid hebt over jouw sollicitatie.

1. CV & Motivatiebrief

Jouw sollicitatie begint met het opsturen van jouw CV en motivatiebrief naar onze recruiter via recruitment@expertswitch.nl. Op basis van de voorwaarden en vereisten voor de desbetreffende functie bekijken wij op basis van jouw CV of jouw profiel matched met ons functieprofiel. Jouw motivatiebrief is een belangrijk onderdeel van jouw sollicitatie omdat hierin duidelijk wordt wat jouw beweegredenen zijn om bij ExpertSwitch te willen werken.

2. Kennismaking

Wanneer op basis van jouw CV en motivatiebrief bepaald is dat jouw profiel een match is voor een van onze functies zullen we je uitnodigen voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen. Het is een persoonlijk gesprek waarbij je alle ruimte hebt om vragen te stellen over ExpertSwitch en wij ook meer te weten willen komen over jou.

3. Technische assessment

Voor technische functies is een assessment de manier waarop wij kijken naar waar jouw sterke en verbeterpunten liggen. Het assessment bestaat uit een aantal technische opdrachten die je thuis kunt maken. Goed gemaakt? Dan nodigen we je uit voor de nabespreking van je assessment waarin je jouw keuzes en uitwerkingen kunt toelichten. Deze nabespreking is onderdeel van het tweede gesprek.

4. Tweede gesprek

Het tweede gesprek bestaat, wanneer van toepassing, uit de nabespreking van het technische assessment en uit een bespreking van jouw wensen op het gebied van werkzaamheden, arbeidsvoorwaarden en jouw persoonlijke ontwikkeling.

5. Aanbieding door ExpertSwitch

Met jouw persoonlijke wensen in acht genomen zullen we jou een passend aanbod doen. Vanaf het moment dat jij je handtekening zet heten wij je welkom bij ExpertSwitch!

Bekijk onze actuele vacatures