Over ExpertSwitch

Ons verhaal

ExpertSwitch is opgericht door ervaren softwareontwikkelaars die zich meer bezig willen houden met innovatie, kennisdelen en moderne toepassingen.

ExpertSwitch is een Software Development Consulting Company, klinkt mooi, maar wat betekent het precies?

Softwareontwikkeling neemt steeds grotere en belangrijkere vormen aan bij veel organisaties. Snel groeiende systemen leidt tot steeds complexere software en processen. Om dit in goede banen te leiden is steeds meer diepgaande kennis nodig. Dit is waar ExpertSwitch haar klanten assisteert, met expertises die de gehele development-stack omvatten, van infrastructuur tot databases, van back-end tot agile projectmanagement.

ExpertSwitch assisteert haar klanten met innovatieve ideeën en oplossingen. Deze assistentie komt in de vorm van consulting bij complexe IT-projecten, technologische begeleiding, ExpertTeams en ondersteuning van IT-teams.

Neem contact op

Onze visie

Organisaties lopen veelal jaren achter met het toepassen van moderne technieken. De investering lijkt soms te groot, er is te weinig in-house kennis aanwezig of de aangewezen oplossing is te lastig te doorgronden. Dit betekent dat veel organisaties enorm veel kansen onbenut laten, pas als het echt niet anders kan, dán pas moderniseren...

Onze visie is om dé kennispartner te zijn van de meest ambitieuze software ontwikkelende organisaties, de partner die hen begeleid in het toepassen van de nieuwste technieken, maar ook de partner die ondersteuning biedt aan het team met kennisdelingssessies en outsourcing.

De kernwaarden van ExpertSwitch

Onze kernwaarden zijn altijd in lijn met onze visie en strategie. Kernwaarden zijn belangrijk voor de identiteit van onze organisatie. Het zijn onze essentiële waarden en ze vormen de pijlers van onze bedrijfscultuur. Ze geven richting aan alles wat we doen.

Kennis & Innovatie

Als kennisgedreven organisatie staat kennis en innovatie voorop.

Constant op zoek naar nieuwe toepassingen, nieuwe manieren om onze klanten vooruit te helpen in een wereld waar softwareontwikkeling steeds complexer wordt.

Persoonlijk

Kennisdelen is mensenwerk, daarom denken wij altijd met uw organisatie mee, ook buiten de initiële vraagstelling.

Welke oplossing past bij de unieke situatie van uw organisatie?

Voor de lange termijn

Grote IT projecten, complexe software systemen, onderwerpen die spelen op de lange termijn. Wij zoeken naar quick-wins, maar alleen als deze op lange termijn houdbaar zijn.
Het is het succes op de lange termijn dat de doorslag geeft in de wereld van constante verandering.