Oplossingen

TeamSupport

Het betaalbare alternatief op loondienst?

U zoekt op korte termijn versterking van uw IT-team om een drukke periode te overbruggen of om langdurig extra capaciteit aan te wenden? Maar u vindt consulting- en detacheringsoplossingen bij de traditionele consultingbureau's te duur?

TeamSupport van ExpertSwitch biedt u het beste van beide werelden, de flexibiliteit van detachering voor korte termijn ondersteuning, maar ook de stabiliteit en commitment voor als u een lange termijn oplossing zoekt, en dit tegen betaalbare tarieven.

Hoog opgeleid en gecertificeerd

Onze professionals zijn HBO en universitair opgeleid en continue bezig met persoonlijke ontwikkeling om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Professionals uit uw eigen regio op locatie beschikbaar

Nederlandssprekende IT-professionals van verschillende ervaringsniveaus op korte termijn op uw locatie inzetbaar.

Korte & lange termijn oplossingen

Extra mankracht om tijdens drukke periodes alles zorgeloos door te laten lopen of een lange termijn commitment als alternatief op vaste werknemers.

Direct een overzicht van beschikbare .NET professionals in uw regio

Ontvang nu vrijblijvend een overzicht van beschikbare .NET professionals uit uw regio door het aanvraagformulier in te vullen. Binnen 24 uur zal een van onze consultants u een overzicht toesturen met beschikbare professionals en tarieven.

Onze tarieven zijn inclusief
  • Reiskosten Onze professionals hebben de mogelijkheid om naar uw gewenste locatie te reizen met auto of OV.
  • High-end laptop De beste tools voor de beste professionals, logisch toch?
  • Inhouse coaching en persoonlijke ontwikkeling Onze professionals zijn altijd up-to-date met de nieuwste technieken door de coaching van ExpertSwitch trainers.
Uw contactgegevens zullen alleen gebruikt worden voor deze aanvraag en niet voor mailings of nieuwsbrieven

"TeamSupport van ExpertSwitch is voor ons dé uitkomst om snel over top developers uit de regio te beschikken zonder werkgeversrisico en ook nog eens tegen zeer betaalbare tarieven.

Joné Eggen - Development Director @ 4Value BV

Een greep uit onze opdrachtgevers